laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 DT's Tagliatelli met varkenshaasje
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:

    varkenshaasje 400 g
    250 g verse tagliatelli
    200 ml room
    enkele blaadjes verse basilicum
    150 g champignons
    4 sjalotjes
    enkele sprietjes verse bieslook
    peper en zout
    2 tomaten
  bereiding:
    - verwarm een goei scheut olijfolie in de wok (vergeet ondertussen niet de wijn te
ontkurken )

- snij de sjalotjes in kleine stukjes en laat ze fruiten in deze hete olijfolie
(blauwe rook ! )

- kook de verse tagliatelli gedurende 4 minuten en spoel deze af onder koud water

- snij ondertussen het varkenshaasje in stukjes

- breng de versneden champignonnekens eveneens in de wok en blijf naarstig roeren

- meng nu het vlees bij en geniet hoe het kissend gaart

- pel de tomaten en snij ze in 8 stukken

- terwijl u roerend ontroerd wordt dropt ge de bieslooksnippers en de tomaat erbij

- als het geheel na een paar minuten goed aan het garen is, besproei je het met de
room

- blijf wokken tot het geheel een smakelijke brij geworden is en voeg er dan de
tagliatelli aan toe

- mengen, van het vuur nemen en roep ....



aan tafel !!!
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats