laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Haring in mosterdsaus
  ingrediënten:
   

  • 2 grote zoute haringen (ca. 600 gram) of 4 haringfilets (ca. 450 gram)

  • voor de saus:
  • 1 eetl. mosterd
  • 1,5 - 2 theel. suiker
  • 0,5 eetl. wijnazijn
  • 3 eetl. olie
  • 1 dl. zure room
  • 1 rode ui
  • 1 zure augurk
  • Dille
  bereiding:
    Fileer de haringen (indien ongefileerd). Snij de filets in 2 cm. brede
stukken en leg ze in een schaal. Meng de mosterd, suiker en wijnazijn. Voeg
voorzichtig en al roerend de olie toe. Voeg dan de room toe.
Dille erdoor. Giet de saus over de haringen. Garneren met 'strepen' van fijngehakte ui en
augurk.

Bereidingstijd: circa 30 minuten.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats