laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Mosselen met knoflook
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:

  • 2 kilo mosselen
  • 2 teentjes knoflook
  • witte wijn
  • 1 laurierblad
  • 1 prei
  • 1 el tomatenpuree
  • 1 ui
  • 1 el peterselie
  • een paar takjes selderij
  • peper en zout
  bereiding:
    De knoflookteentjes, prei, ui en peterselie fijnsnijden. Schenk dan een bodempje witte wijn in een grote pan en voeg daar de rest van de benodigdheden aan toe. Doe de mosselen er als laatste bij en laat ze met het deksel op de pan opkomen. Even omschudden. Deksel oplichten, deksel weer op de pan en dit nog 1 keer herhalen. De mosselen zijn klaar als de schelpen open staan. Goed te eten met brood, maar ook mogelijk met frites.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats