laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pot-au-feu
  ingrediënten:
    Voor 1 persoon:

    75 gr mager runderpoelet,
    15 gr boter of margarine,
    1/2 ui,
    1 kleine prei,
    1 geschilde wortel,
    50 gr gesneden kool,
    1/4 l bouillon van een 1/2 bouillontablet,
    3 takjes peterselie,
    peper en zout.
  bereiding:
    Verhit de boter in een braadpan. Bestrooi het vlees met peper en zout en bak het in de boter aan. Maak de ui schoon, snijd hem klein en bak hem mee met het vlees. Snijd de aardappel en wortels in blokjes, was ze en doe ze samen met de bouillon bij het vlees. Maak de prei schoon, snijd hem in ringen, was hem en doe hem bij de rest in de pan. Breng alles aan de kook. Was de kool en de peterselie en voeg die na 10 minuten toe. Kook het gerecht dan nog 20 minuten zachtjes door.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats