laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Visschotel uit de oven
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:

    2 stukjes kabeljauw
    50 g parmezaanse kaas
    25 g noten (gemengd)
    zout en peper
    4 aardappelen
    300 g gekookte worteltjes
    komkommersalade
  bereiding:
    Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
De kabeljauwfilet in de ovenschaal leggen en bestrooien met de parmezaanse kaas, de noten en zout en peper.
Aardappelen schillen, wassen, in stukken snijden en in ca. 20 minuten gaarkoken.
De worteltjes koken en naast de aardappelen en de kabeljauw uit de oven serveren.
Lekker hierbij is een komkommersalade.

Voedingswaarde per portie : Kcal 435
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats