|
|
|
Pasta met kip en groenten |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
500 g pasta (bijv. penne rigate of fusili)
zout
3 el olijfolie
1 ui, gesnipperd
1 teentje look, gesnipperd
400 g kipfilet, in kleine stukjes
1 rode paprika, in stukjes
1 courgette, in stukjes
250 g champignons, in plakjes
1 pot Heinz pasta sauce hot (à 600 g)
versgemalen peper
40 g parmezaanse kaas |
|
bereiding: |
|
|
Kook de pasta in ruim water met zout beetgaar.
Verhit de olie en fruit de ui met de knoflook al omscheppend 3 min. op een halfhoog vuur.
Bak de kipfilet en de paprika 5 min. op een hoog vuur mee.
Voeg de courgette en de champignons toe en bak alles al omscheppend 2 min.
Schep de pastasaus erbij, voeg de versgemalen peper toe en breng alles aan de kook. Laat het gerecht op een laag vuur 5 min. zachtjes pruttelen. Serveer met de afgegoten pasta en de kaas. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|