Italiaanse zalmfilet met paprika |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 2 personen:
2 Italiaanse zalmfilets (Iglo Viscuisine)
1 teentje knoflook
1 rode paprika
1 groene paprika
1 gele paprika
Indien u geen Viscuisine gebruikt:
2 zalmfilets (150 g elk)
1 eetlepel groene pesto
4 eetlepels olijfolie
1/2 eetlepel kappertjes
1 kleine rode ui |
|
bereiding: |
|
|
Verhit 3 eetlepels olijfolie in een koekenpan en pers hier een teentje knoflook boven uit. Roerbak de paprika's ongeveer 5-10 minuten. Bereid ondertussen de zalmfilets volgens de gebruiksaanwijzing.
Bereiding met verse zalm:
Pel en snipper de rode ui en snijd de paprika's in reepjes. Roer een marinade van de pesto, 1 eetlepel olijfolie, kappertjes en de ui. Smeer de zalmfilets met de marinade in en leg de zalm in een ovenschaal. Dek ondertussen de schaal met zalmfilets af en zet de schaal gedurende 6 minuten in de magnetron (400W). Lekker met tagliatelle met verse basilicum en in reepjes gesneden gedroogde tomaat. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|