laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tomatensaus met rode wijn en fijne groenten
  ingrediënten:
   

    - 100 g ham (gekookt of rauw)
    - 3 wortelen
    - 3 stengels groene selder
    - 1 dl rode wijn
    - 1 blokje runderbouillon
    - 70 g tomatenpuree
    - 400 g tomatenstukjes
    - 1 eetl. olijfolie
    - peper en zout
  bereiding:
    Laat de in stukjes gesneden selder en de in blokjes gesneden wortelen 2 min. stoven in 1 eetl. olijfolie.


Leng aan met de rode wijn en 1 dl water. Voeg de tomatenstukjes, het bouillonblokje en de tomatenpuree toe. Meng alles goed door elkaar en voeg de in reepjes gesneden ham toe.


Laat de saus afgedekt verder sudderen gedurende 30 à 35 min.. Breng op smaak met peper en zout.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats