Roergebakken broccoli en oesterzwammen |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
200 gr pandanrijst
3 bosuitjes
300 gr broccoliroosjes
150 gr oesterzwammen
3 eetlepels oosterse roerbakolie
2 eetlepels sojasaus
150 g gezouten cashewnoten |
|
bereiding: |
|
|
In pan 4 dl water aan de kook brengen. Rijst toevoegen en afgedekt in ca. 10 minuten gaar koken. Intussen bosuitjes schuin in stukken van ca. 2 cm snijden. Broccoli in kleinere roosjes verdelen. Oesterzwammen schoonvegen met keukenpapier en halveren. In wok roerbakolie verhitten. Bosui, broccoli en oesterzwammen erdoor scheppen en ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Sojasaus en 1/2 dl water toevoegen en groente in nog ca. 4 minuten gaar laten worden. Cashewnoten door groente scheppen. Rijst in vier wijde kommen scheppen en roergebakken groente erop scheppen. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|