| Roergebakken broccoli en oesterzwammen | 
							
					|  | ingrediënten: | 
			
				
					|  |  | Voor 4 personen: 
200 gr pandanrijst
 3 bosuitjes
 300 gr broccoliroosjes
 150 gr oesterzwammen
 3 eetlepels oosterse roerbakolie
 2 eetlepels sojasaus
 150 g gezouten cashewnoten
 | 
							
					|  | bereiding: | 
				
					|  |  | In pan 4 dl water aan de kook brengen. Rijst toevoegen en afgedekt in ca. 10 minuten gaar koken. Intussen bosuitjes schuin in stukken van ca. 2 cm snijden. Broccoli in kleinere roosjes verdelen. Oesterzwammen schoonvegen met keukenpapier en halveren. In wok roerbakolie verhitten. Bosui, broccoli en oesterzwammen erdoor scheppen en ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Sojasaus en 1/2 dl water toevoegen en groente in nog ca. 4 minuten gaar laten worden. Cashewnoten door groente scheppen. Rijst in vier wijde kommen scheppen en roergebakken groente erop scheppen. | 
				
					|  | 
				
					|  | 
|   
 
 | 
				
					|  | mail dit recept naar een vriend of vriendin | 
					
			|  |