laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Goulashsoep
  ingrediënten:
   
  • 1kg stoofvlees (runds)
  • 3 dikke uien
  • 2 teentjes look
  • 3 soepblokjes
  • 2 porei
  • 3 aardappelen
  • 1 knolselder
  • 1 blik gepelde tomaten (blokjes)
  • 1 dikke wortel
  • 2 rode paprika's
  • paprikapoeder
  • peper en zout
  bereiding:
    Bereiding:
Bak het vlees aan alle kanten mooi bruin en hou apart.
Snij alle groenten in julienne (alles in kleine blokjes)
Stoof de uien in een klein beetje boter aan, doe daar dan de andere groenten bij, ook de aardappelen( ook in kleine blokjes),en stoof even mee aan, dan het vlees er terug bijvoegen,dan er water(3 liter) en de blokjes bijdoen laat alles heel zachtjes koken totdat je een gebonden soep hebt bekomen, dan kruiden met peper(mag redelijk goed gepeperd zijn) en zout(niet te veel) en paprikapoeder.
Dien goed warm op, en geef er stokbrood bij.(nog een tip : besmeer dat stokbrood met kruidenboter)
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats