laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kalkoengebraad met saus uit Antibes
  ingrediënten:
    1 citroen
1 teentje look
olijfolie
6 takjes peterselie
6 takjes bieslook
1 kalkoenfiletgebraad
2 blikken gepelde tomaten in stukjes
  bereiding:
    Kruid het kalkoengebraad en laat het ongeveer 1 uur bakken in de op 180°C voorverwarmde oven. Verhit in een steelpannetje 2 eetlepels olijfolie, voeg er de tomaten, de geperste look, de peterseliesteeltjes (houd de roosjes apart), een eetlepel citroensap, peper en zout bij. Laat 15 à 20 minuten indikken. Hak de peterselieroosjes en het bieslook fijn. Haal net voor het opdienen de peterseliesteeltjes uit de saus en doe de gehakte peterselie en bieslook in de plaats. Breng op smaak. Dien op met verse pasta.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats