laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Farfalle met mozzarella en verse tomaten
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    500 gr. farfalle(pasta)
    2 1/2dl tomatenpastasaus
    175 g. tomaten
    3 eetlepels basilicum
    1/2 theelepel suiker
    zout
    200 g mozzarella
  bereiding:
    Snij de basilicum in fijne slierten. De mozzarella in kleine blokjes.
Kook in een grote pan met kokend water de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Verwarm intussen de tomatensaus in een grote koekenpan tot het kookpunt. Voeg de verse tomaten, basilicum, suiker en een snufje zout toe. Laat alles goed doorverwarmen. Schep de saus in een grote schaal. Voeg de warme pasta en de kaasblokje toe. Schep alles goed om.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats