laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Dorade met groenten
  ingrediënten:
    Nodig voor 4 personen:

    60 g boter + extra om in te vetten
    4 Doradefilets
    eventueel zout, peper
    2 rode paprika's
    1 groene paprika
    1 ui
    1 aubergine
    1 courgette
  bereiding:
    Verwarm de oven voor op 220°C (heteluchtoven 180°C).
Vet een ovenschaal in met boter
Wrijf de visfilets in met zout en peper en leg ze met het vel naar boven in de schaal.
Schenk zoveel water in de schaal dat de filets ongeveer voor 1/3 onder staan.
Laat de vis in 7-8 minuten garen in de oven.
Was intussen de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukjes.
Pel en snipper de ui.
Maak de aubergine en courgette schoon en snijd deze in stukken.
Verwarm de Becel Voor koken, (roer)bakken en braden in een pan en bak hierin de groenten. Serveer de groenten bij de vis.

Serveertips
Serveer de dorade met groenten met (zilvervlies)rijst.
Tip: De groenten (zonder de vis) kunnen ook geserveerd worden als voorgerecht

Voedingswaarden:
Energie: 244 kCal
Energie: 1020 kj
Vet totaal: 14 gram
Koolhydraten: 10 gram
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats