|
|
|
Zalmrolletjes met Paling |
|
ingrediënten: |
|
|
Nodig voor 2-4 personen:
100-125 gram gerookte palingfilet
100 gram zalm in dunne plakken
0.75 liter creme fraiche
trosje verse dille
worchestersaus
peper, zout
alufolie
voor de garnering:
cherry tomaatjes
casino wit in driehoekjes
en de rest van de dille |
|
bereiding: |
|
|
(eventueel een dag van tevoren te doen:)
Creme fraiche ietsje opkloppen. Twee flinke takjes dille fijnknippen en door creme fraiche roeren. Naar smaak peper, zout, worchestersaus (evt. mespuntje mierikswortel) toevoegen. Zalm in twee plakken uitspreiden en dunnetjes insmeren met creme fraiche. Palingfilet over de plakken zalm verdelen en ook lichtjes insmeren. Zalm in lengte stevig oprollen, in folie verpakken en tot gebruik in koelkast bewaren.
(vlak voor het opdienen:)
Zalmrolletjes in dunne plakjes snijden. Op bordje leggen met garnering, geroosterd driehoekjes brood, enz... |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|