laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Visfilets op z'n Provençaals en papillot
  ingrediënten:
    Nodig voor 4 personen:

    4 visfilets (dorade, kabeljauw) (4 x 200 gram)
    peper, zout
    50 gram boter
    1 ui
    teentje knokloof
    ½ rode of groene paprika
    100 gram champignons
    1 el tomatenpuree
    een weinig suiker
    1 el gehakte peterselie
    cayennepeper
    Provençaalse kruiden
    4 stukken aluminiumfolie (20x20 cm)
    witte wijn
    citroensap
  bereiding:
    ui fijnsnijden
paprika in julienne snijden
knokloof uitpersen
ui, paprika en knokloof 5 minuten stoven in boter (met deksel)
de in schijfjes gesneden champignons toevoegen en een paar minuten laten meesudderen
voeg de rest toe: tomatenpuree, suiker, wat witte wijn, citroensap, fijngehakte peterselie en kruiden
vis afspoelen, afdrogen, kruiden met peper en zout
de stukjes aluminiumfolie met olie instrijken, de vis er in het midden opleggen en overgieten met de saus
de folie als een papillot sluiten en in een voorverwarmde oven van 200°C gedurende 20 minuten laten gaar worden
presenteer de papillot met een toefje peterselie en/of een bloempje
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats