  | 
    
 
 | 
      | 
    
					
				
					| 
 Visfilets op z'n Provençaals en papillot | 
				 
							
					|   | 
					ingrediënten: | 
				 			
				
					|   | 
					  | 
					Nodig voor 4 personen:
 4 visfilets (dorade, kabeljauw) (4 x 200 gram) 
 peper, zout 
 50 gram boter 
 1 ui 
 teentje knokloof 
 ½ rode of groene paprika 
 100 gram champignons 
 1 el tomatenpuree 
 een weinig suiker 
 1 el gehakte peterselie 
 cayennepeper 
 Provençaalse kruiden 
 4 stukken aluminiumfolie (20x20 cm) 
 witte wijn 
 citroensap   | 
				 
							
					|   | 
					bereiding: | 
				 
				
					|   | 
					  | 
					ui fijnsnijden 
 paprika in julienne snijden 
 knokloof uitpersen 
 ui, paprika en knokloof 5 minuten stoven in boter (met deksel) 
 de in schijfjes gesneden champignons toevoegen en een paar minuten laten meesudderen 
 voeg de rest toe: tomatenpuree, suiker, wat witte wijn, citroensap, fijngehakte peterselie en kruiden 
 vis afspoelen, afdrogen, kruiden met peper en zout 
 de stukjes aluminiumfolie met olie instrijken, de vis er in het midden opleggen en overgieten met de saus 
 de folie als een papillot sluiten en in een voorverwarmde oven van 200°C gedurende 20 minuten laten gaar worden 
 presenteer de papillot met een toefje peterselie en/of een bloempje | 
				 
				
					|   | 
				 
				
					|   | 
				 
                           
 
  | 
 
				
					|   | 
					mail dit recept naar een vriend of vriendin | 
				 
					
			  | 
		 
		 
 | 
      |