laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Bananen met kaneel
  ingrediënten:
    4 bananen, geschild
4 eetlepels paneermeel, droog broodkruim, havermout of cornflakes
sap van 1 citroen
kaneel
suiker*
olie

* desgewenst
  bereiding:
    Snijd de bananen overdwars doormidden en snijd dan elke helft in de lengte door. Bestrijk ze met citroensap en laat dit 5 minuten intrekken.

Verhit wat olie in een wok of koekenpan. Rol ondertussen elk stukje banaan door het paneermeel (of broodkruim / havermout / fijngehakte cornflakes).

Bak de bananen snel bruin en laat ze op keukenpapier uitlekken. Strooi er wat kaneel en desgewenst wat suiker overheen. Dien ze direct op.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats