|
|
|
Yoghurttaart |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 8 personen:
500 g magere yoghurt,
8 koffielepels canderelsuiker,
6 gelatineblaadjes,
1 doos perziken in eigen nat,
800 ml magere melk,
1 zakje klopklop
|
|
bereiding: |
|
|
De blaadjes gelatine in water oplossen. Klopklop bereiden met 80 ml melk. Sap van de perziken licht opwarmen (niet koken) Perziken in stukjes snijden en samen met yoghurt in een pot doen. gelatineblaadjes uitknijpen en oplossen in perziksap van het vuur weg. dit bij de yoghurt voegen en canderel toevoegen. Geheel mixen. Klopklop voorzichtig onder mengsel spatelen. Geheel in een vorm gieten en één nacht laten opstijven in koelkast.
60 kcal p.p. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|