laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Antwerpse handjes
  ingrediënten:
   

    250 gr boter
    200 Gr suiker
    vanillesuiker
    2 eieren
    350 gr bloem
  bereiding:
    De boter bewerken tot een zacht geheel.
Suiker en vanillesuiker toevoegen en volledig onder de boter verwerken.
Voeg één ei toe en kruimel de bloem eronder.
Laat het deeg even rusten.;
Bewerk het daarna tot een soepel geheel.
Rol het uit op 3 cm dikte;
Gebruik de gepaste uitsteker om vormen uit het deeg te steken.
Leg de handjes op een bakplaat en bestrijk volledig met een losgeklopt ei.
Bestrooi met geschaafde amandelen.
Laat de koekjes ongeveer 15 minuten bakken in de oven op 180°.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats