|
|
|
Gegrilde steak, rucola met tomatenpesto en krielaa |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
600 g rumsteak, (4 x 150 gr)
1 pakje gewassen rucola
100 g rode pesto met zongedroogde tomaten
425 g krielaardappelen
olijfolie
citroensap
zout
peper van de molen |
|
bereiding: |
|
|
Kruid de steaks aan alle zijden met zout en peper.
Leg ze in een schotel met een beetje olijfolie. Schroei ze aan alle zijden dicht op een hete grill. Laat in de oven voortbakken naar smaak.
Bak ondertussen in een pan met antikleeflaag in een beetje olijfolie de krielaardappelen aan alle zijden en doe er zout op.
Doe in een kom de rucola en maak aan met zout, peper, olijfolie en citroensap. Meng voorzichtig.
Verdeel de rucola over de borden. Als de steaks gebakken zijn, snijd ze dan in sneetjes en leg ze op de rucola. Dien op met rode pesto en gebakken krielaardappelen. Versier naar wens. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|