laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gegrilde steak, rucola met tomatenpesto en krielaa
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    600 g rumsteak, (4 x 150 gr)
    1 pakje gewassen rucola
    100 g rode pesto met zongedroogde tomaten
    425 g krielaardappelen
    olijfolie
    citroensap
    zout
    peper van de molen
  bereiding:
    Kruid de steaks aan alle zijden met zout en peper.
Leg ze in een schotel met een beetje olijfolie. Schroei ze aan alle zijden dicht op een hete grill. Laat in de oven voortbakken naar smaak.
Bak ondertussen in een pan met antikleeflaag in een beetje olijfolie de krielaardappelen aan alle zijden en doe er zout op.
Doe in een kom de rucola en maak aan met zout, peper, olijfolie en citroensap. Meng voorzichtig.
Verdeel de rucola over de borden. Als de steaks gebakken zijn, snijd ze dan in sneetjes en leg ze op de rucola. Dien op met rode pesto en gebakken krielaardappelen. Versier naar wens.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats