|
|
|
Lamsgehakt met appel |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 2 personen:
200 gram lamsgehakt
1 teentje knoflook
1 eetlepel paneermeel
peper, zout
10 gram (3/4 eetlepel vloeibare) margarine
15 gram gedroogde appeltjes
1 dl appelsap
mespunt mosterd |
|
bereiding: |
|
|
Maak het gehakt aan met het uitgeperste teentje knoflook, het paneermeel, peper en zout. Vorm er kleine gehaktballetjes van ter grootte van een walnoot. Bak de gehaktballetjes in de hete margarine bruin en gaar in 10 minuten. Snijd de gedroogde appeltjes in stukjes. Giet het uitgelopen vet uit de pan en voeg de appelstukjes, het appelsap en de mosterd toe. Warm dit nog even goed door.
Lekker met broccoli en aardappelen. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|