laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Struisvogelfilet met kruidige saus
  ingrediënten:
   
  • 4 stukken struisvogelfilets,
  • 1 boursin met look en kruiden,
  • 2 dl room,
  • 1 dl witte wijn,
  • 1 soeplepel olie,
  • 500 gr champignons,
  • 1 teentje knoflook,
  • 1 soeplepel gehakte peterselie,
  • 2 soeplepels rode confituur,
  • een nootje boter,
  • peper en zout
  bereiding:
    Was de champignons en snij ze in kwartjes, leg ze opzij. Braad de struisvogelfilets in een grote braadpan met olie aan elke kant 2 à 3 minuten. Bestrooien met peper en zout Haal het vlees uit de pan en blus ze met de witte wijn. Krab de braadresten goed los en laat alles tot de helft indikken. Voeg de room en de in stukjes gesneden Boursin toe. Zachtjes laten opwarmen, de confituur toevoegen en eventueel nog wat bij kruiden. Hak het teentje knoflook fijn. Laat het glazig worden in een pan met een klontje boter. Voeg daarna de champignons toe. Leg het vlees opnieuw in de pan met de saus. Laat nog een minuutje sudderen. Dien daarna onmiddellijk op met kroketjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats