laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Varkensfilet met hesp en witloof
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
4 varkensfilets, 130 g elk
1 kg witloof
200 g Ganda ham
6 eetlepels water
2 eetlepels mosterd
4 koffielepels margarine
Kervel
Peper en zout
  bereiding:
    Haal de buitenste blaadjes van het witloof en snijd het binnenste in reepjes.Kruid het

Varkensvlees met peper en zout en bedek het met witloofblaadjes.Rol het op in Ganda ham en bak de rolletjes aan in margarine.Voeg het fijngesneden witloof toe.Blus de pan na 10 minuten met water en voeg mosterd toe.Dien het vlees op met de saus en strooi er de fijngehakte kervel over.

384 kcal.p.p.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats