laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Andijviestamppot
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    2 kg aardappelen
    15 gr zout
    150 gr spekjes
    750 gr andijvie
    100 gr boter of margarine
    3 dl kokende melk
    100 gr kaas in blokjes (facultief)
    nootmuskaat
    peper
  bereiding:
    Schil de aardappelen en kook ze in gezouten water gaar. Bak intussen de spekjes uit. Verwijder de harde delen van de andijvie en snijd de bladeren fijn. Was ze grondig en laat ze goed uitlekken.
Stamp de gare aardappelen fijn en meng de boter en de kokende melk erdoor. Schep de andijvie snel door de stamppot en voeg de spekjes (en de kaas toe). Voeg wat zout en peper en nootmuskaat toe en serveer de stamppot warm.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats