laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Brusselse stamppot
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    1,5kg aardappelen
    2 uien
    1kg spruitjes
    melk
    nootmuskaat
    peper en zout
    boter
  bereiding:
    Schil de aardappelen, was ze en kook ze in een pan met een beetje water en zout gaar. Maak de spruitjes schoon, was ze en kook ook deze gaar.
Maak de ui schoon en snipper hem fijn. Verhit wat boter in een pan en fruit hierin de ui. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Roer er een beetje melk, een klontje boter, snufje nootmuskaat en een beetje zout en peper door, zodat er een luchtige puree ontstaat. Giet de spruitjes af en schep deze samen met de gefruite ui door de aardappelpuree.
Lekker met worsten.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats