laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zachte eierkoeken
  ingrediënten:
   

    2 eieren
    100 gr. suiker
    1/2 dl warme melk
    75 gr. zelfrijzend bakmeel
    3 el. maizena
  bereiding:
    Een vetvrije mengkom in een pan met warm water zetten, hierin de suiker en de eieren schuimig kloppen, de warme melk er beetje bij beetje bijdoen totdat deze lichtgeel en yoghurtdikte heeft. Zelfrijzend bakmeel en maizena zeven en er voorzichtig doorheen scheppen. Op een ingevette bakplaat leggen en bergjes beslag erop scheppen, hou ruimte van 6 cm. ertussen. Oven voorverwarmen op 200 graden en in 15-20 min afbakken. Koeken heel even laten afkoelen en dan van de plaat halen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats