laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Venkelsoep met tomaat
  ingrediënten:
    Nodig voor 2 personen:

    2 grote venkelknollen,
    2 vleesbouillontabletten,
    1 grote vleestomaat,
    4 takjes peterselie,
    1 citroen,
    2 el vermouth
  bereiding:
    Venkel wassen. Stronk en steeltjes verwijderen(mooi venkelgroen achterhouden). De venkel in stukjes snijden. In 1 liter water en bouillontabletten venkel in ongeveer 20 min gaar koken. Daarna de venkel pureren met de mixer.Tomaat ontvellen, de zaadjes verwijderen en in stukjes snijden.
De soep opnieuw opwarmen, op smaak brengen met vermouth en enkele druppeltjes citroensap.
In de soepborden eerst de tomatenstukjes leggen en dan de soep scheppen. Versieren met het venkelgroen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats