laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kerstsnoep in woord : Chocoladeroombouchees
  ingrediënten:
   
  • 18 cl room
  • - 125 gr boter
  • - 250 gr suiker
  • - 125 gr cacao
  • - 4 tassen havervlokken
  bereiding:
    Laat in de pan de boter in de room smelten op een zacht vuurtje. Voeg de suiker toe en breng al roerend aan de kook. Laat 1 minuut doorkoken. Haal de pan van het vuur en voeg de cacao en de havervlokken toe. Meng goed. Leg met een lepel hoopjes van het warme mengsel op vetvrij papier. Laat afkoelen en opstijven.

Haal de opgesteven bouchees van het vetvrij papier en bewaar ze in een luchtdichte donkere doos.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats