Kippensoep met oesterzwammen |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 8 personen:
2 eetlepels olie
75 gram erwtjes
3 lente-uitjes
2 liter kippenbouillon
200 gram kippenfilets
150 gram oesterzwammen
2 eetlepels soyasaus (toevoegen op het einde)
1/2 blik bamboescheuten
2 wortelen
80 gram noedels
2 eetlepels sherry
peper
zout |
|
bereiding: |
|
|
Snijd de groenten in fijne reepjes.
De fijngesneden kip in de olie bakken.
Voeg de groenten toe en laat enkele minuten bakken op hoog vuur.
Haal alles uit de wok.
Breng de bouillon in de wok en laat de erwtjes ongeveer 5 minuten koken.
Voeg alles terug toe, alsook de noedels.
Breng op smaak met de sherry.
Heet opdienen. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|