laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Visfilet met limoen en Chinese kool
  ingrediënten:
    Voorgerecht:

    4 visfilets
    4 aardappelen
    4 eetlepels limoensap
    1 koffielepel geraspte gember
    peper en zout
    1/2 Chinese kool
    koriander
    2 eetlepels olie
    1/2 deciliter visbouillon
  bereiding:
    Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes.
Verhit de wok met olie en laat ze bijna gaar bakken.
Voeg de fijngesneden kool toe en laat roerbakken.
Voeg de visbouillon en het limoensap toe.
Voeg ook de stukken vis toe en laat het geheel gaar worden.
Breng het geheel op smaak en versier met gehakte koriander.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats