laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Visfilets met groentengarnituur
  ingrediënten:
    Voorgerecht:

    400 gram visfilets (of inktvis)
    2 eetlepels soyasaus
    2 eetlepels witte wijn
    1 eetlepel maïzena
    2 à 3 teentjes knoflook
    Spaanse pepertjes of pili-pili
    200 gram champignons
    3 selderstengels
    200 gram broccoli
    5 eetlepels olijfolie

    Voor de saus:
    2 eetlepels soyasaus
    1 mespunt suiker
    3 eetlepels witte wijn
  bereiding:
    Snijd de vis in reepjes of stukken van ongeveer 3 centimeter.
Marineer de vis ongeveer 1 uur in de soyasaus en de wijn.
Maak al de groenten schoon en snijd in schuine reepjes.
Laat de vis uitdruipen en bestrooi met maïzena.
Wok de vis, haal hem eruit en bak al de groenten.
Meng de ingrediënten voor de saus en deglaceer de wokpan met dit mengsel.
Voeg de vis erbij en laat alles goed heet worden.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats