laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Nasi Goreng
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    250 gram rijst
    1 dubbele kippenfilet
    100 gram garnalen
    2 eieren
    1 ui
    1 prei
    1 wortel
    150 gram erwtjes
    olie
    1 kippenbouillonblokje
    1 teentje knoflook
    1 rode paprika
  bereiding:
    Rijst gaarkoken en volledig laten afkoelen.
Kippenfilet in stukjes aanbakken en uit de wok halen.
Groenten aanfruiten.
Rijst opbakken in de hete olie en alles terug verzamelen in de wok tot het goed heet is.
Op smaak brengen.
De eieren in het midden van de wok doen en roeren zodat er kleine vlokjes ontstaan.
Eventueel opdienen met currysaus.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats