Kabeljauw met mosterdkaassaus |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 2 personen:
1 visbouillonblokje, opgelost in 300 ml water
20 gr maïszetmeel
2 koffielepels zachte mosterd
1 tot 2 eetlepels citroensap
90 g geraspte Emmenthal, light
250 gr gebakken champignons (zonder vetstof)
120 gr grijze garnalen
peper en zout
280 gr kabeljauw |
|
bereiding: |
|
|
Verwarm de oven voor op 175°C. Bind de visbouillon met het maïszetmeel. Voeg de mosterd, het citroensap en de geraspte kaas toe en roer goed. Voeg vervolgens de gebakken champignons en de garnalen toe. Breng op smaak met peper en zout. Leg de kabeljauw in een vuurvaste schotel en overgiet met de saus. Plaats ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven.
p.p. 190 kcal. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |