laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Yoghurttaart
  ingrediënten:
    Voor 8 personen:
500 g magere yoghurt,
8 koffielepels canderelsuiker,
6 gelatineblaadjes,
1 doos perziken in eigen nat,
800 ml magere melk,
1 zakje klopklop
  bereiding:
    De blaadjes gelatine in water oplossen. Klopklop bereiden met 80 ml melk. Sap van de perziken licht opwarmen (niet koken) Perziken in stukjes snijden en samen met yoghurt in een pot doen. Gelatineblaadjes uitknijpen en oplossen in perziksap van het vuur weg. dit bij de yoghurt voegen en canderel toevoegen. Geheel mixen. Klopklop voorzichtig onder mengsel spatelen. Geheel in een vorm gieten en één nacht laten opstijven in koelkast.

p.p. 60 kcal
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats