| Bief en bier | 
							
					|  | ingrediënten: | 
			
				
					|  |  | Voor 2 personen: 1 grote ui
 1 teentje knoflook
 200 gram riblap
 peper, zout
 15 gram (1 eetlepel vloeibare) margarine
 1 glas bruin bier
 1 eetlepel tomatenpuree
 tijm
 1 koolrabi
 200 gram wortelen
 4 takjes peterselie
 | 
							
					|  | bereiding: | 
				
					|  |  | Maak de ui en de knoflook schoon en snijd dit klein. Snijd het vlees in blokjes en bestrooi ze met peper en zout. Verwarm de margarine en bak hierin het vlees bruin. Bak de ui en de knoflook mee. Giet het bier er bij en roer er de tomatenpuree en wat tijm door. Stoof het vlees met een deksel op de pan 45 minuten. Maak de groente schoon. Snijd de koolrabi in blokjes en de wortelen in plakjes. Doe de groente bij het vlees en stoof het geheel nog 10 minuten. Strooi er royaal klein geknipte peterselie over.
 
 
 Lekker met aardappelen.
 
 per persoon  :  320  KCAL
 | 
				
					|  | 
				
					|  | 
|   
 
 | 
				
					|  | mail dit recept naar een vriend of vriendin | 
					
			|  |