laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tauge-Soep
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

250 gram mager gehakt,
Peper, zout,
1 1/2 Liter vleesbouillon
200 gram champignons,
100 gram tauge,
aromat
  bereiding:
    Maak het gehakt aan met wat peper, zout en aromat en draai er balletjes van. Maak bouillon van tabletten en zet de balletjes op met de bouillon. Breng dit aan de kook en laat de balletjes, boven niet hoog vuur in ong 20 min. gaar worden. Maak ondertussen de champignons en de tauge schoon. Snij de champignons in plakjes en kook ze in de bouillon ong. 5 min. Voeg dan de tauge toe en laat de soep nog een paar minuten zachtjes koken. De tauge moet knapperig blijven. Serveer de soep zo heet mogelijk.

Tip:
Voor een pittige soep kan men er wat ketjap asing en sambal oelek doorroeren.


188 kcal.Per persoon
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats