laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Perencompote
  ingrediënten:
    2 handperen
1/2 dl water
8 g suiker
2 bolletjes gember
1 eetl. citroensap
1 theel. gembersiroop
  bereiding:
    Schil de peren, snijd deze in vieren en doe ze in een ovenvaste schaal.
Voeg het water,de suiker,de gehakte gember, citroensap en gembersiroop toe.

Zet de schaal in de magnetron, afgedekt, circa 3 minuten, ca. 750 watt.

Neem de peren uit de schaal en zet de schaal terug in de magnetron om het vocht in te laten koken,onafgedekt,circa 1 minuut, ca. 750 watt.

Schenk het ingekookte vocht over de stukken peer en serveer deze eventueel met magere vanillevla-of chocoladevla .

per portie 120 kcal.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats