laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Romig Vispannetje
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    200 g sjalotjes,
    200 g kleine champignons,
    60 g boter of margarine,
    1 tl suiker,
    zout en peper,
    30 g bloem,
    5 dl visbouillon (van tablet),
    1,25 dl room,
    2-3 tl citroensap,
    600 g kabeljauwfilet in mooie reepjes,
    2 vleestomaten, ontveld, in kleine blokjes,
    2 el grof gesneden dille
  bereiding:
    Uitjes en champignons in anti-aanbakpan doen, 20 g boter en zoveel water toevoegen tot beide groenten onderstaan. Suiker, zout en peper toevoegen en op zacht vuur koken tot water verdampt is. Groenten apart zetten. 40 g boter smelten, bloem erdoor roeren en 2 minuten laten bakken. Bouillon en room toevoegen en tot gladde saus roeren. Saus op zacht vuur 10 minuten laten koken. Saus met zout, peper en citroensap op smaak brengen. Kabeljauw in saus leggen en op zacht vuur laten meestoven tot vis gaar is.
Tomaten, uitjes en champignons toevoegen en 2 minuten meeverwarmen.
Voor serveren dille erover strooien.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats