laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zachte Wafels 2
  ingrediënten:
    Voor 12 - 15 stuks:

    300 gr zelfrijzend bakmeel
    1/4 l melk
    1 mespuntje zout
    75 gr suiker
    100 gr boter
    2 eieren
  bereiding:
    Vermeng boter, zout en suiker, klop ze luchig op. Voeg een voor een de eieren en de helft van de melk in kleine scheutjes bij.
Zeef het meel, spatel het onder het beslag en voeg de rest van de melk bij tot U een glad deeg bekomt. Laat dit een kwartiertje rusten.
Verhit het wafelijzer en bestrijk beide helften met boter. Giet er een laagje beslag in en bak de wafels goudbruin.
Dien ze warm of koud op met poedersuiker, gelei, slagroom, ijs....
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats