laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Penne met courgette en ricotta
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    400 g penne
    1 kg kleine courgette
    4 knoflooktenen
    1 bos basilicum
    2-3 el olijfolie
    zout
    vers gemalen peper
    40 g gewreven parmezaanse kaas
  bereiding:
    Penne in veel kokend zoutwater volgens gebruiksaanwijzing garen.
Courgette in kokend zoutwater 2 minuten blancheren, met koud water
afschrikken en in 1 cm dikke plakjes snijden. Knoflook fijn hakken.
Basilicumbladeren in strepen snijden. Olie in een pan verhitten.
Courgetteplakjes 1 minuut erin bakken, knoflook erbij geven. Penne
met courgette, basilicum en ricotta mengen. met zout en peper op
smaak brengen. Met parmezaanse kaas serveren.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats