Verse pasta met geitenkaas en kruiden |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
2 el gehakte dille
2 el versgehakt basilicum
4 sneetjes verse geitenkaas
1 dl slagroom
2 el gehakte dragon
1 teentje look
200 gr verse pasta
2 el gehakte peterselie
peper en zout |
|
bereiding: |
|
|
- Kook de pasta gaar in ruim water met wat zout en laat ze nadien schrikken onder de koudwaterstraal.
- Meng alle keukenkruiden door elkaar.
- Wikkel de geitenkaasjes in deze kruidenmengeling tot ze helemaal bedekt zijn.
- Hak nu de look fijn.
- Warm de pasta op in de room met de look en de rest van de kruidenmengeling.
- Schik de pasta met de roomsaus in een diep bord en leg hier de kaasjes op.
- Plaats de borden nog 5 minuten in een oven van 170°C, zodat de kaasjes lauw worden. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|