laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Snelklare romige wildsaus met kastanjes
  ingrediënten:
    Nodig voor 4 personen:

    1 doosje spekjes (gezouten),
    1 bakje champignons,
    300 gram gepelde kastanjes,
    3 sjalotten,
    boter,
    donkere wildfond,
    1 dl rode wijn,
    jeneverbessen,
    thijm,
    peper,
    klein doosje tomatenpuree,
    room,
    airellenconfituur.
  bereiding:
    Stoof de sjalotten met de spekjes, voeg de kleingesneden champignons toe en giet er een deciliter wildfond bij, voeg de wijn toe, de kruiden en de kastanjes, het blikje tomatenpuree en 3 soeplepels confituur. Laat stoven gedurende een half uur en voeg de room toe tot je een donkeroranje saus krijgt.

Deze saus was heel lekker bij een gevulde parelhoen, kroketten en perzikken met veenbessen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats