laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kervelbrood
  ingrediënten:
    Kervel en groene pepitanootjes maken dit brood zo prachtig van kleur. Heel lekker met kaas of honing.


    1 pak witbroodmix
    1 pakje boursin (80 gr.)
    1 blikje kervel (klein)
    1 dl. melk
    2 eetl. bloem
    25 gr. pepita's
  bereiding:
    (kan dag van tevoren) In kom doen: broodmix, boursin, kervel en melk.
Brooddeeg maken volgens gebruiksaanwijzing. Laten rijzen volgens gebruiksaanwijzing.
Bakplaat invetten. Aanrecht bestuiven met bloem. Deeg nogmaals kneden. Langwerpig brood van vormen.
Op bakplaat leggen. Afdekken met plasticfolie. Op warme plaats nog 15 min. laten rijzen.
Oven voorverwarmen op 200 C. Plasticfolie verwijderen. Met kwastje deeg bestrijken met water.
Pepita's erop drukken.
In midden van oven brood in 40 min. goudbruin en gaar bakken (als pepita's te donker worden brood afdekken met aluminiumfolie).
Laten afkoelen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats