|
|
|
Broodje zeezicht |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
4 maïsbolletjes of volkorenbroodjes,
olijfolie of boter om te bestrijken,
1 dl koksroom,
100 g gekookte mosselen,
100 g grote garnalen,
100 g krabfantasysticks,
1 eetl. citroensap,
zout en versgemalen peper,
4 eetl. remouladesaus uit pot of fles,
bosui of bieslook,
geraspte wortel,
partjes limoen, |
|
bereiding: |
|
|
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd een kapje van de broodjes, hol ze iets uit,
bestrijk de binnenkant met wat olie of boter en zet de broodjes circa 8 minuten in de voorverwarmde oven.
Breng de koksroom in een steelpannetje aan de kook.
Draai het vuur laag en schep er de mosselen, de garnalen en de in stukken gesneden krabsticks door.
Breng op smaak met citroensap, zout en peper.
Bestrijk de deksels van de broodjes met de remouladesaus.
Schep de visragout in de broodjes, bestrooi met in ringetjes gesneden bosui of bieslook en zet de kapjes erop.
Garneer met geraspte wortel en partjes limoen. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|