|
|
|
paddestoelenpotje |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 1 persoon:
150 gr. paddestoelenmelange,
1 eetlepel boter of margarine,
(versgemalen) peper,
3/4 dl. slagroom,
2 eetlepels (verse geraspte) parmezaanse kaas,
1/2 zakje rocket slamelange (a 75 gr.),
2 sneetjes pain de campagne
|
|
bereiding: |
|
|
Grill voorverwarmen hoogste stand Paddestoelen schoonvegen met keukenpapier eventueel paddestoelen halveren.
Ovenschaal invetten.
In koekenpan boter verhitten en paddenstoelen ca. 5 min. al omscheppend bakken.
Op smaak brengen met zout en peper. Slagroom toevoegen en mengsel verwarmen.
Paddestoelenmengsel in ovenschaal scheppen.
Brood en Sla apart erbij serveren |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|