 |
|
 |
Pastasalade met tonijnsaus |
|
ingrediënten: |
|
|
voor 4 personen:
500 gr pasta
2 el boter
400 g kipfilet in reepjes
zout
peper
300 g tonijn in olie, uitgelekt
1 blikje ansjovis, uitgelekt
1/2 dl olijfolie
1 el citroensap
5 el kappertjes
4 dl mayonaise
4 el kleingesneden augurkjes
verse basilicum |
|
bereiding: |
|
|
Kook de pasta beetgaar, spoel ze koud en laat afkoelen. Bak de reepjes kip met zout en peper in de boter in 5 minuten bruin. Pureer in een keukenmachine de tonijn met de ansjovis, de olijfolie, het citroensap en 3 el kappertjes tot een gladde pasta en roer die door de mayonaise. Voeg zout en peper toe. Schep de tonijnsaus en de kip door de pasta en garneer met de rest van de kappertjes, augurkjes en basilicum. Lekker met ciabatta. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |
|
|