Zalm op een bedje van sla en rode paprika |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 2 personen:
1 grote rode paprika in dunne reepjes
1/4 theel. geplette peperkorrels
30 gr.boter of margarine
2 moten zalm
350 gr.witloof in reepjes van 7 ½ cm.
1 el citroen -of limoensap
1 el sojasaus |
|
bereiding: |
|
|
Doe de paprika met de boter en de witlof in een schaal. Verwarm afgedekt 2 - 3 min.op vol vermogen. Roer de sojasaus en de peperkorrels erdoor.
Leg de moten vis op de groenten en besprenkel met citroensap. Verwarm afgedekt 2 - 3 min.op volvermogen tot de randen van de vis net ondoorschijnend zijn.
Leg voor het opdien eerst de witlof op de borden en dan de vis.
Serveer direct.
microvermogen 600 - 700 WATT. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|