|
|
|
winterstoofschotel |
|
ingrediënten: |
|
|
voor 4 personen:
150 gr magere spekreepjes,
1 kg aardappels,
1 winterwortel,
1 kleine knolselder,
2 appels,
1 teentje knoflook,
3 dl bouillon,
250 gr uien,
2 grote rookworsten
peterselie,
zout en peper |
|
bereiding: |
|
|
Bak de spekjes langzaam uit in de koekenpan. Maak ondertussen de aardappels,appels en de groenten schoon en snijd ze in blokjes. Voeg dit samen met de spekjes in een beboterde ovenschaal. Schenk er de bouillon bij en het gesnipperde teentje knoflook, voeg ook de in plakjes gesneden rookworst toe, breng het op smaak met zout peper en peterselie. Laat het gerecht in een voorverwarmde oven ca 1 uur stoven op 200 gr. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|