Vegetarische burger met tomatensalsa |
|
ingrediënten: |
|
|
2 rijpe vleestomaten
1/2 rode ui
1/2 teentje knoflook
1 rode peper
4 takjes koriander
citroensap
zout
2 (vegetarische) burgers
15 gram (1 eetlepel vloeibare) margarine |
|
bereiding: |
|
|
Was de tomaten, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de ui en de knoflook klein. Was de peper en verwijder de pitjes. Snijd de peper in smalle reepjes. Was de koriander en knip het kruid klein. Meng alles door elkaar en voeg citroensap en zout toe. Laat de salsa 20 minuten op een koele plaats staan om de smaken te laten intrekken.
Bak de burgers in de hete margarine of op de barbecue in ca. 10-14 minuten gaar en bruin. Geef de salsa bij de burger. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|