|
|
|
Gevulde champignons |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 2 personen:
4-6 grote champignons
1 bosuitje
150 gram rundergehakt
1 eetlepel paneermeel
1 eetlepel melk
½ teentje knoflook
peper, zout
25 gram geraspte Parmezaanse kaas
|
|
bereiding: |
|
|
Warm de oven voor op 175° C. Maak de champignons schoon en breek de stelen uit de hoed. Hak de stelen klein. Maak het bosuitje schoon en snijd het klein. Maak het gehakt aan met de kleingesneden stelen, het paneermeel, de melk, de uitgeperste knoflook, de bosui, peper en zout. Vul hiermee de champignonhoeden en zet ze in een ovenvaste schaal. Verdeel de geraspte Parmezaanse kaas er over. Giet een bodempje water in de schaal en laat de champignons in de hete oven in 20 minuten gaar worden.
Of laat de champignons in een aluminium barbecueschaal of verpakt in aluminiumfolie op de barbecue gaar worden. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|