laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Geroosterde aardappelen met koriandersalsa
  ingrediënten:
    3 middelgrote aardappelen
1 kleine rode ui
8 takjes koriander
2 theelepels citroensap
mespunt sambal
zout
mespunt currypasta
1 eetlepel olie
  bereiding:
    Boen de aardappelen onder stromend water goed schoon. Halveer ze in de lengte. Kook de aardappelen in weinig water in ca. 15 minuten bijna gaar. Maak de ui schoon en snijd hem heel fijn. Was de koriander en hak de blaadjes klein. Meng de ui met de koriander, citroensap, sambal en wat zout.
Giet de aardappelen af en laat ze droogstomen. Roer de currypasta door de olie en bestrijk hiermee de snijvlakken van de aardappelen. Rooster de aardappelen op de barbecue, onder de grill of op een grillpan in ca. 5 minuten bruin en gaar. Geef de koriandersalsa er bij.

per persoon : 190 Kcal
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats